News

Ανανέωσε για ακόμη ενα χρόνο στον ΟΦΗ ο Νίκος Παπαδόπουλος

Την παραμονή του στον πάγκο του ΟΦΗ επέλεξε ο Νίκος Παπαδόπουλος, ώστε να συνεχίσει το πετυχημένο έργο που ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο έμπειρος τεχνικός έκλεισε την σεζόν στην ομάδα του Ηρακλείου, μετρώντας σε 23 αγώνες,  17 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και τους μετόχους του ΟΦΗ για την στήριξη στο πρόσωπο του και εξέφρασε την σιγουριά, ότι με αγάπη, δουλειά και γνώση, όλα θα πάνε καλά.

Related

Στον Ολυμπιακό ο Τάσος Μπόνιος

Μπροστά στην πρώτη και μεγαλύτερη πρόκληση της ως τώρα καριέρας του βρίσκεται ο Αναστάσιος Μάριος Μπόνιος, ο βενιαμίν του δυναμικού της Ethos Sports.

Προετοιμασία και hospitality για την Maccabi Haifa

Λόγο των εκτάκτων γεγονότων στη Μέση Ανατολή, η Maccabi Haifa θα μεταβεί στην Κύπρο και πιο συγκεκριμένα στην Λάρνακα όπου και θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της για τον αγώνα απέναντι […]

Hospitality για την Marseille FC

H Marseille ταξιδεύει στη Αθήνα για να αντιμετωπίσει στις 09.08.2023 τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια του UCL Qualification Round-3. Η Εthos Sports είναι η εταιρεία που ανέλαβε όλο το πακέτο της […]