News

Φιλικά για την Εθνική Κ19

Δύο φιλικούς αγώνες έδωσε η Εθνική Νέων στο διάστημα παραμονής της στη Σλοβακία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του EURO 2018.

Ο  αρχηγός της ομάδας, Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας, έπαιξε και στους δύο αγώνες, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι θα είναι ένας από τους στυλοβάτες της προσπάθειας που κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για την πρόκριση στα τελικά που θα διεξαχθούν τον Ιούλιο του 2018 στην Φιλανδία.

Ξεκίνησε βασικός στη νίκη με 1-0 επί της Σλοβακίας, βγαίνοντας αλλαγή στο 73ο λεπτό και στον δεύτερο κατά σειρά αγώνα ενάντια στην Τσεχία ο οποίος έληξε ισόπαλος με 1-1, μπήκε ως αλλαγή στο 56ο λεπτό βοηθώντας την ομάδα μας να φτάσει στην ισοφάριση.

Related

Νέο συμβόλαιο για τον Γιάννη Μασούρα

Νέο συμβόλαιο διάρκειας 3 ετών υπέγραψε με τη Λάρισα ο Γιάννης Μασούρας, ο οποίος θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Θεσσαλικό σύλλογο μέχρι τον Ιούνιο του 2020. Η […]

Στο Horst η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με την Ethos Sports συνεχίζεται γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι. Ο Δικέφαλος εμπιστεύεται την εταιρεία μας για την προετοιμασία του εν όψει της σεζόν 2017-18.

Στην De Graafschap ο Μυστακίδης

Στην De Graafschap θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για τα επόμενα χρόνια ο Γιάννης Μυστακίδης. Παρουσία του εκπροσώπου του Φίλιππου Αβραμίδη και του αδελφού του και συνεργάτη της Ethos Sports […]