News

Συνεχίζει ακάθεκτη η Εθνική Ελπίδων

Στο πλαίσιο των προκριματικών EURO 2019, η Εθνική μας έδωσε τις τελευταίες μέρες 2 συνεχόμενους εκτός έδρας αγώνες.

Στις 5 του μηνός αντιμετώπισε στο Κισινάου την αντίστοιχη της Μολδαβίας, επικρατώντας άνετα με 0-2 και στις 10 του ίδιου μήνα, συνέτριψε το Σαν Μαρίνο με 0-5.

ο Ζήσης Καραχάλιος, ήταν βασικός και αναντικατάστατος και στους 2 αγώνες, σκοράροντας μάλιστα το πρώτο τέρμα στο Σαν Μαρίνο, ανοίγοντας τον δρόμο για την ευρεία νίκη της Εθνικής μας.

Ο νεαρός αμυντικός χαφ είναι ένας από τους στυλοβάτες της προσπάθειας που κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για πρόκριση στα τελικά, τα οποία θα διεξαχθούν το καλοκαίρι του 2019 στα γήπεδα του Σαν Μαρίνο και της Ιταλίας.

Related

Προετοιμασίες σαιζόν 2022-2023

Για ακόμη μια χρονιά σημαντικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό εμπιστεύτηκαν την Ethos Sports για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία : Maccabi Tel Aviv FC in Holland, Hup Hotel […]

Επέκταση συνεργασίας με τον Αντώνη Τσιφτσή

Ανανέωση συνεργασίας μεταξύ της Ethos Group και του Αντώνη Τσιφτσή με την υπογραφή συμβολαίων για τα επόμενα 2 χρόνια. ”Τσιφ” σ’ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη !! Η δουλειά συνεχίζεται αδιάκοπα.   […]

Στο Horst η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με την Ethos Sports συνεχίζεται γι’ ακόμα ένα καλοκαίρι. Ο Δικέφαλος εμπιστεύεται την εταιρεία μας για την προετοιμασία του εν όψει της σεζόν 2017-18.