News

Στον Ολυμπιακό ο Τάσος Μπόνιος

Μπροστά στην πρώτη και μεγαλύτερη πρόκληση της ως τώρα καριέρας του βρίσκεται ο Αναστάσιος Μάριος Μπόνιος, ο βενιαμίν του δυναμικού της Ethos Sports.

Ο 16χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟ Κοίλων Κοζάνης που κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε προπονήσεις με την ακαδημία της  Άρσεναλ στην Ελλάδα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Roda JC, Ολυμπιακό, ολοκλήρωσε την πρώτη του μεταγραφή.

Νικητής στην άτυπη… μάχη για τα δικαιώματά του ήταν ο Ολυμπιακός κι από τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Μπόνιος  θα φορά τη φανέλα των ερυθρολεύκων. Ο νεαρός διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες ποδοσφαιριστής που έχει τη δυνατότητα ν’ αγωνιστεί σε όλη τη δεξιά πτέρυγα, αλλά και αριστερά εφόσον χρειαστεί, θα ενταχθεί στην πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού.

Related

Hospitality για την Maccabi Haifa

Η Maccabi Haifa FC ταξίδεψε στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει στις 09.08.2022 τον Απόλλων Λεμεσού στα πλαίσια του UCL 3rd qualification round – Leg 2 of 2. Η Εthos Sports […]

Hospitality για την Maccabi Tel Aviv

H Maccabi Tel Aviv FC ταξιδεύει στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει στις 07.03.2024 τον Olympiacos FC στα πλαίσια του UEFA Europa Conference League – Round of 16. Η Εthos Sports […]