News

Επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πλατανιά ο Ποζατζίδης

Ο νεαρός επιθετικός ο οποίος κατά την περσινή περίοδο αγωνίζονταν με την Κ20 του Πλατανιά, επιβραβεύτηκε για την πολύ καλή του παρουσία στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο με την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου διάρκειας 4 ετών.

Επέστρεψε σε πλήρη ετοιμότητα μετά τον περσινό του τραυματισμό και έδειξε στον προπονητή ότι μπορεί να τον εμπιστευτεί και να υπολογίζει σε αυτόν για τη νέα σαιζόν.

Ευχόμαστε στον Χάρη υγεία και καλή συνέχεια με στόχο την καθιέρωση στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Related

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Στέφανος Αθανασιάδης

Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι το καλοκαίρι του 2020 ο Στέφανος Αθανασιάδης. Παρουσία του εκπροσώπου του Φίλιππου Αβραμίδη, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών με την […]

Στην Επισκοπή Ρεθύμνου ο Ζήσης

Στην Επισκοπή Ρεθύμνου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Ζήσης. Ο νεαρός αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με τους επιτελείς του Κρητικού συλλόγου και θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην […]

Ψηφίζει πάλι Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

Τα πρόσωπα έχουν αλλάξει, αλλά το ζητούμενο παραμένει ίδιο. Η πραγματοποίηση της προετοιμασίας κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και προσωπικό.