News

«Βαρόμετρο» ο αρχηγός

Πολύ καλή η παρουσία του αρχηγού της Εθνικής ομάδας Νέων, Κωνσταντίνου Χατζηδίμπα, στις 2 φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στην Εθνική Δανίας που διεξήχθησαν την 8η και 11η Ιουνίου στην Κοπεγχάγη.

Ο μέσος του ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο παιχνίδι και βρέθηκε στο  επίκεντρο του ενδιαφέροντος των scouter από Ολλανδία και Αγγλία, που βρέθηκαν στην Κοπεγχάγη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, στον οποίο η Εθνική μας ομάδα επικράτησε με σκορ 1-0.

Εξίσου καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και στο δεύτερο παιχνίδι, παραμένοντας συνεπής στις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Γκούμα, παρόλο που η Εθνική ηττήθηκε με 5-2.

Τα φιλικά παιχνίδια στην Δανία ήταν το δεύτερο τεστ της Εθνικής Νέων για το 2017 . Προηγήθηκε η συμμετοχή της στο τουρνουά Γκρανάτκιν που διεξήχθη στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας  στις αρχές του έτους, όπου κατέλαβε την  4η θέση.

Ο Χατζηδίμπας  επιβεβαίωσε με την απόδοση του, αυτούς που τον υπολογίζουν στο ρόστερ της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Related

Στην Επισκοπή Ρεθύμνου ο Ζαννάκης

Στην Επισκοπή Ρεθύμνου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μιχάλης Ζαννάκης. Ο νεαρός επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τους επιτελείς του Κρητικού συλλόγου για να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην […]

Ο Γιώργος Δώνης στην Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγεται στην καριέρα του Γιώργου Δώνη μετά την συμφωνία που επήλθε με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Με την Ethosports και τον Φίλιππο Αβραμίδη να τον εκπροσωπεί στο […]

Στην De Graafschap ο Μυστακίδης

Στην De Graafschap θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για τα επόμενα χρόνια ο Γιάννης Μυστακίδης. Παρουσία του εκπροσώπου του Φίλιππου Αβραμίδη και του αδελφού του και συνεργάτη της Ethos Sports […]