News

Μεγάλη πρόκριση για την Εθνική Κ19

Νικώντας την Ρωσία με 2-1 και με συνολική συγκομιδή 6 πόντων, τερματίζοντας δεύτερη στον όμιλο που αγωνιζόταν, η Εθνική μας ομάδα Κ19 θα βρίσκεται στην κλήρωση της 6ης Δεκεμβρίου στη Νιόν της Ελβετίας για την elite round, την άνοιξη του 2018.

Ο αρχηγός και φυσικός ηγέτης της ομάδας Κωvσταντίνος Χατζηδίμπας, αγωνίστηκε και στα 3 παιχνίδια έχοντας σημαντικότατο ρόλο σε αυτήν την επιτυχία, καθοδηγώντας με μαεστρία και ωριμότητα τους συμπαίκτες του, ξεδιπλώνοντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο όλες τις αρετές που διαθέτει και που τον συνοδεύουν σε κάθε του εμφάνιση.

Related

O Godfried Roemeratoe στην Χάποελ Τελ Αβίβ

Ολοκληρώθηκε σήμερα η μετακίνηση του Godfried Roemeratoe στην Χάποελ Τελ Αβίβ. Ο Ολλανδός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο με την Ισραηλίτικη ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2023 με την προοπτική ανανέωσης για […]

Ανανέωση για τον Πέτρο Ορφανίδη με την Βέροια

Στην Βέροια θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο ταλαντούχος μέσος Πέτρος Ορφανίδης. Παρουσία του εκπροσώπου του Φίλιππου Αβραμίδη, υπέγραψε πριν από λίγο τη μονοετή ανανέωση του συμβολαίου με […]

Ψηφίζει πάλι Ολλανδία ο Παναθηναϊκός

Τα πρόσωπα έχουν αλλάξει, αλλά το ζητούμενο παραμένει ίδιο. Η πραγματοποίηση της προετοιμασίας κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ και προσωπικό.