News

Φιλικά για την Εθνική Κ19

Δύο φιλικούς αγώνες έδωσε η Εθνική Νέων στο διάστημα παραμονής της στη Σλοβακία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τα προκριματικά του EURO 2018.

Ο  αρχηγός της ομάδας, Κωνσταντίνος Χατζηδίμπας, έπαιξε και στους δύο αγώνες, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι θα είναι ένας από τους στυλοβάτες της προσπάθειας που κάνει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για την πρόκριση στα τελικά που θα διεξαχθούν τον Ιούλιο του 2018 στην Φιλανδία.

Ξεκίνησε βασικός στη νίκη με 1-0 επί της Σλοβακίας, βγαίνοντας αλλαγή στο 73ο λεπτό και στον δεύτερο κατά σειρά αγώνα ενάντια στην Τσεχία ο οποίος έληξε ισόπαλος με 1-1, μπήκε ως αλλαγή στο 56ο λεπτό βοηθώντας την ομάδα μας να φτάσει στην ισοφάριση.

Related

Στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Μυστακίδης

Στον Παναθηναϊκό θα προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ο Γιάννης Μυστακίδης. Παρουσία του εκπροσώπου του Φίλιππου Αβραμίδη και του αδελφού του και συνεργάτη της Ethos Sports […]

Προετοιμασίες σαιζόν 2022-2023

Για ακόμη μια χρονιά σημαντικές ομάδες από την Ελλάδα και το εξωτερικό εμπιστεύτηκαν την Ethos Sports για την καλοκαιρινή τους προετοιμασία : Maccabi Tel Aviv FC in Holland, Hup Hotel […]